Hamar Olympiske Anlegg AS er et eier- og driftsselskap som har planlagt, bygget og utviklet OL-anleggene på Hamar. Selskapet eies av Hamar kommune og har ansvar for driften av Hamar Olympiahall – Vikingskipet og Hamar OL-Amfi – Nordlyshallen/Storhamar Ishall.

Anleggene ble bygget til OL i 1994, og Vikingskipet er Norges nasjonalanlegg for skøyter. I dag har hallen en virksomhet som strekker seg langt utover idrettsaktiviteter. Her gjennomføres årlig store messer, utstillinger, jubileer og kulturarrangement. Vi har bred kompetanse innenfor planlegging og gjennomføring av alle typer arrangement og vår kreative stab har førsteklasses attester fra tidligere arrangører.

Vikingskipet er et verdenskjent monumentalbygg. ”Romkonsepter” der man utnytter byggets spennende former, det store arealet og det formidable rommet mellom gulv og tak, gir muligheter til å lage et arrangement med en ny og spennende profil.

Vikingskipet – FOR DE STORE ØYEBLIKK!

Våre samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Driften av Vikingskipet og Hamar OL-Amfi støttes av lokalt engasjement og entusiastiske samarbeidspartnere. HOA byr på faglig utveksling, sosiale arenaer og muligheter for samhandling på tvers av kompetanseområder.

Les mer og se våre samarbeidspartnere

Hamar Olympiske Anlegg AS

Besøksadr.: Åkersvikvegen 1, N-2321 Hamar
Postadr.: Postboks 560, N-2304 Hamar
Telefon: +47 62 51 75 00
post@hoa.no