– FOR DE STORE ØYEBLIKK

Hallen er en moderne flerbrukshall med spennende arkitektur. Formen spiller på arven etter vikingenes båter, en funksjonell og vakker form som er like tiltalende i dag som for tusen år siden. Anlegget ble bygget til OL i 1994. Kulturdepartementet har gitt Vikingskipet status som nasjonalanlegg, et anlegg som kan brukes til internasjonale mesterskap hurtigløp skøyter. I dag er det stor aktivitet i hallen med trening og konkurranser for aktive innen hurtigløp, bandy, kunstløp og curling. Hver dag, i perioder med is i hallen, er det satt av faste timer hvor alle kan gå på skøyter.
Mangfold av arrangementer

Det er ikke bare verdensrekorder og idrettspublikum som er Vikingskipets hverdag. Her gjennomføres årlig både små og store messer, firmaevent, utstillinger, banketter og konserter. Mulighetene er uendelige. Vikingskipet har kapasitet på konserter på 20 000 personer, 9 000 gjester på dansearrangementer og 5 000 til en banket. Allsidighet, gode tekniske løsninger og enkel adgang til hallen gjør det lett å arrangere. Vår erfarne og kreative stab er vant til å håndtere et utall arrangementer og kombinasjoner under samme tak samtidig.

Samarbeidspartnere

Driften av Vikingskipet og Hamar OL-Amfi støttes av lokalt engasjement og entusiastiske samarbeidspartnere. HOA byr på faglig utveksling, sosiale arenaer og muligheter for samhandling på tvers av kompetanseområder.

Les mer og se våre samarbeidspartnere

Hamar Olympiske Anlegg AS

Besøksadr.: Åkersvikvegen 1, N-2321 Hamar
Postadr.: Postboks 560, N-2304 Hamar
Telefon: +47 62 51 75 00
post@hoa.no