lørdag 01 jul

Det blir festivalstemning når det igjen arrangeres storkonsert i Hamar. Karpe står på plakaten - sammen med Stig Brenner og Emma Steinbakken.

Karpe greide det nesten utenkelige - å fylle Oslo Spektrum hele 10 ganger. Neste sommer er Hamar en av de første byene Karpe besøker i Norge, lørdag 1. juli. Da står hele tre artister på plakaten, med konserter på rekke og rad:

• Karpe - med sitt særegne univers og spektakulære konsertproduksjon
• Hamars egen Stig Brenner, aktuell med albumet «Hvite Duer, Sort Magi»
• Emma Steinbakken, som slo igjennom i 2018 med singelen «Not gonna cry»

Dette blir en unik konsertopplevelse, da Hamar er eneste spillested med disse tre artistene.

Utearena ved Vikingskipet
Konsertarena er uteområdet ved Vikingskipet. Her er det god plass til det store scenerigget og 12.000 publikummere. Det blir også et fint område for servering av mat og drikke, slik at vi kan ønske velkommen til en skikkelig helaften.

Det er ingen aldersgrense på konserten.

Konserten vil trekke mange tilreisende til byen, og alt ligger til rette for en fantastisk livlig og trivelig langhelg - for alle i Hamar og alle som kommer for å oppleve konserten og alt det andre Hamar har å by på. https://www.hamar.kommune.no/konsert

Legger ut 3.000 ekstrabilletter til Karpe, Stig Brenner og Emma Steinbakken

12.000 billetter ble revet bort på et blunk da «Live i Hamar» med Karpe, Stig Brenner og Emma Steinbakken ble lansert i høst. Fredag legger arrangørene ut 3.000 nye konsertbilletter.

Det er mange som har ventet på ny storkonsert i Hamar, og responsen på konsertene utenfor Vikingskipet 1. juli, var ellevill.

Etter hvert som detaljene for arenaen har kommet på plass, har arrangørene vurdert publikumskapasiteten nøye og kommet fram til at det kan selges ytterligere 3.000 billetter.

Disse billettene legges i salg hos Ticketmaster fredag førstkommende, 21. april, kl 09.00.

- Interessen viste seg å være enda større enn vi hadde sett for oss og turt å håpe på, og etterspørselen større enn tilbudet, sier Morten Midtlien, kommunalsjef for kultur og frivillighet i Hamar kommune. – Derfor er det veldig hyggelig å gi enda flere sjansen til å få med seg denne happeningen.

Forventer festivalstemning

«Det blir festivalfølelse i Hamar når kommunen og Vikingskipet samarbeider om en ny utendørskonsert i Hamar» skrev arrangørene ved lanseringen i høst. Arrangementet starter med Emma Steinbakken og fortsetter med Hamars egen Stig Brenner, før Karpe inntar scenen med en, som alltid, spektakulær konsertproduksjon.

Tom Erik Hovde, administrerende direktør i Vikingskipet, forteller at området utenfor Vikingskipet er perfekt til denne type arrangement. - Her er det god plass til det store scenerigget som skal opp. Og vi har beregnet at det er trygg og god plass til 15.000 publikummere.

Arrangørene forteller at det er inngått avtaler med leverandører av mat og drikke på arenaen og gleder seg til å ønske velkommen til en stor opplevelse, en skikkelig “helaften».

Det er ingen aldersgrense på konserten. Barn anbefales å komme i følge med en voksen.

Kjøp billett her