Vikingskipet på Hamar har et av landest største arrangementsflater for messer, utstillinger, konferanser, banketter, konserter, sport og firmaevents. Anlegget omfatter også møterom til kurs og konferanser, samt auditorium og et betydelig utendørsanlegg. Mulighetene er uendelige og sammen skreddersyr vi ditt neste arrangement.

Mangfold av arrangementer

Det er ikke bare verdensrekorder og idrettspublikum som er Vikingskipets hverdag.
Foruten Vikingskipet drifter Hamar Olympiske Anlegg også Hamar OL-Amfi, mest kjent som hjemmearena for Storhamar Dragons hockeylag og ikke minst som arena for Idrettsgallaen gjennom en årrekke.
Vikingsgskipet er en moderne flerbrukshall med spennende arkitektur. Formen spiller på arven etter vikingenes båter, en funksjonell og vakker form som er like tiltalende i dag som for tusen år siden. Anlegget ble bygget til OL i 1994, og Vikingskipet er Norges nasjonalanlegg for skøyter.

  • Sentralt og beliggende med kort avstand til Gardermoen
  • 50 minutter med 4 felts motorvei
  • 50 minutter med tog

kart1 kart2

Fleksibilitet

Allsidighet, gode tekniske løsninger og enkel adgang til hallen gjør det lett å arrangere. Vår erfarne og kreative stab er vant til å håndtere et utall arrangementer og kombinasjoner under samme tak samtidig. Gangavstand fra Hamar sentrum og til de fleste hoteller og spisesteder.

Kapasitet

Vikingskipet har for eksempel maksimum kapasitet på konserter på 20 000 personer, 9 000 gjester på dansearrangementer og 5 000 til en bankett. Det er også god hotelkapasitet i nære omgivelser.