Elton John er syk, men opptrer høyst sannsynlig på Hamar 30. juni

HOA - Vikingskipet

Elton John avlyser konserter i april og mai på grunn av sykdom, men han forventes å være tilbake på scenen igjen til den planlagte konserten på Hamar.

Elton Johns management har sendt ut en pressemelding hvor de informerer om at artisten nylig ble innlagt på sykehus etter en bakterieinfeksjon. De skriver at konserter i april og mai må avlyses. Managementet skriver også at Elton John nå er hjemme igjen, at han trenger noen ukers hvile og at han vil opptre igjen 3. juni.

– Dette var svært trist å høre, sier kultursjef i Hamar, Morten Midtlien. Midtlien planlegger imidlertid som før mot konserten på Stortorget den 30. juni. – Jeg har ikke fått noen beskjed som antyder at konserten i Hamar står i fare, så vi jobber som planlagt, sier han.

– Det viktigste nå er at Elton John blir frisk. Jeg ønsker han riktig god bedring og velkommen til Hamar i sommer, sier Midtlien.

Noen lurer kanskje på hva som skjer med kjøpte billetter hvis en konsert blir avlyst. – For alle konserter og arrangementer er dette noe vi må vurdere hvis en slik situasjon oppstår, forteller Midtlien. – Hva gjelder Elton John er jeg glad for å høre at han er på bedringens vei. Billetter til turnéen hans for juni selges fortsatt og er åpen på artistens webside, så her i Hamar planlegger vi helt som normalt og gleder oss veldig til konsert, avslutter han.