Kjøp billetter

Chris Holsten avsluttet i januar en storslagen turné i et fullsatt Oslo Spektrum, og nå legger han altså Vikingskipet arena på listen for sommerens store festivalturné.

Chris Holsten har satt et solid avtrykk i norsk musikkhistorie med albumene ‘Bak en fasade’ og ‘Gå bli lykkelig, du» og hitlåter som «Smilet i ditt eget speil», «Bare når det regner», «Slå hjerte, slå» og «Rekk opp hånda».

I januar avsluttet han den storslagne turnéen «Rekk opp hånda» i et fullsatt Oslo Spektrum. Det for andre gang på to år. Sammen med sitt eminente band er Chris klar for å lage god stemning og nyte allsangfaktoren når de opptrer utenfor Vikingskipet på Live i Hamar 27. Juni.

- Vi har fremdeles Spektrum-konserten brusende i blodet og kan knapt vente. Å få reise rundt og spille, synge og danse med folk på musikkfestival er alltid et høydepunkt, sier Chris Holsten.

Stjernegalleri

Det er Chris Holsten som åpner "Live i Hamar” den 27. Juni. Deretter kommer Jarle Bernhoft, kjent fra «Hver gang vi møtes» og som mentor i The Voice, med sin velkjente groovy og energiske sceneopptreden, før kvelden avsluttes med selveste Lenny Kravitz.

- Lenny Kravitz er legendarisk, og det er helt fantastisk å kunne presentere ham i jubileumsåret der Hamar fyller 175 år, fem år siden sist han spilte i Norge, sa Morten Midtlien, kultursjef i Hamar da de første artistene ble lansert.

Nå er bookingen for festivalen komplett. - Vi har virkelig fått et stjernegalleri også denne gangen, sier Midtlien.