Hallen huset alle øvelser innen kunstløp og kortbaneskøyter under selve lekene. I dag er hallen mest kjent som hjemmearena for Storhamar Hockeyteam. Yngres avdeling i hockey og Storhamar Kunstløp bruker også hallen til trening og arena for kamper og konkurranser. I tillegg benyttes hallen til landskamper i håndball, kortbaneløp og ishockey samt konserter, dansegalla og diverse festarrangementer.

Norges beste arena…
Norges Ishokeyforund har kåret Hamar OL-Amfi til Norges beste hockeyarena. Hallen er meget godt tilrettelagt for kjelkehockey med plastis og klart plexiglassvant i spillebokser.

Olympiahallen3 NETT 614x461

Arrangementer
Hamar OL-Amfi ligger tett inntil Storhamar Ishall, og sammenbyggingen av hallen er blitt en funksjonell enhet både til store og mellomstore arrangement. Hallen har trappeløse innganger, og er utstyrt med moderne lys- og lydanlegg samt tidtaking og resultatanlegg. Hallens spesielle interiør og muligheter vil være med på å bidra til et vellykket arrangement. OL-Amfi er et moderne bygg med furupanel både innvendig og utvendig. Intimiteten og atmosfæren i hallen gjør den meget velegnet til små og store grupper. Det store vrimlearealet i anlegget muliggjør også maksimal utnyttelse av bygget. Hamar OL-Amfi er arena for den årlige Idrettsgallen til NRK, et direktesendt TV program med utdeling av priser til årets idrettsutøvere og med artister av høy klasse.

Ønsker du å leien hallen til arrangement, stiller vi vår erfaring til disposisjon, og er med på å skreddersy opplegg dersom dette er ønskelig.

Tørre fakta om Hamar OL-Amfi
1 800 kvm gulvflate
5 500 sitteplasser
6 100 tilskuerplasser
VIP fasiliteter for ca 50 personer i hall og eget rom
Kafeteria med plass til 120 personer
Møterom med plass til 50 personer
Stor «kube» i taket med 4 bakprosjekterte lerret, hver på 140 tommer
Eget studio for produksjon av AV.

Arkitekt Ola Mowé, HRTB AS og entreprenør Martin M. Bakken AS har vist at det er mulig å bygge et stort idrettshus i treverk både utvendig og innvendig hvor ENØK og miljøvern har hatt høy prioritet.