Sting Live in Concert 2016

HOA - Vikingskipet

Sting kommer til Hamar 6. august for for å avholde konsert på Stortorget.

Bak signeringen ligger et unikt samarbeid. Kommunene Hamar og Stange, Festspillene i Elverum, Hamar Olympiske Anlegg og bookingbyrået Venues så felles interesse i å få den verdenskjente artisten til Hamar og «nå blir Hamar for alvor del av det internasjonale konsertmarkedet». På sommerens turné er Hamar ett av kun to steder Sting opptrer i Skandinavia.

STING_1920X1080_HighRes_m_logo (1)

Komponist, sanger, skuespiller, forfatter og aktivist – Sting ble født i Newcastle, England og flyttet til London i 1977 for å etablere The Police sammen med Stewart Copeland og Andy Summers. Bandet ga ut fem studio album, mottok seks Grammy Awards og to Brit Awards, og ble innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame i 2003.

Siden 1989 har Sting utgitt 14 solo album og mottatt ytterligere 10 Grammy Awards, to Brit Awards, en Golden Globe, en Emmy og tre Oscar nominasjoner, Billboard Magazine’s Century Award og MusiCares 2004 Person of the Year. Han er medlem av Songwriters Hall of Fame, og i desember 2004 mottok han Kennedy Center Honors. I løpet av sin karriere med The Police og som soloartist har han solgt bortimot 100 millioner album.

Stings siste utgivelse, The Last Ship, er inspirert av hans minner fra skipsbyggervirksomheten i Wallsend i Nordøst England, hvor han ble født og vokste opp. Et teaterstykke med samme navn, der Sting har skrevet musikken, hadde premiere på Broadway i oktober 2014 og ble hyllet av Associated Press som en «thrilling with powerful performances, outstanding songs, and real heart.”  Sting mottok en Tony Award for Beste Original Score.

Sting har hatt roller i mer enn 15 filmer og er forfatter av to bøker, inkludert New York Times-bestselgeren «Broken Music». Hans støtte til menneskerettighetsorganisasjoner speiler hans kunstneriske virke og universelle appell. Sammen med sin kone, Trudie Styler etablerte han i 1989 Rainforest Fund for å bidra til å beskytte verdens regnskoger og urbefolkningen som lever i regnskogområder.

 

DCIM100MEDIADJI_0219.JPG
Stortorget Hamar

Billettsalg

Starer fredag 22. januar kl. 09.00

Billetter kan kjøpes online på Billettservice – tlf. 815 33 333

Andre utsalgssteder er 7-eleven, Narvesen og

Vikingskipet – tlf. 62 51 75 00 (man-fre kl. 08 – 15).

 

Billettpris

Kr 795 + billettavgift

Aldersgrense 18 år

Gyldig ledsagerbevis aksepteres (gratis uten billett)

 

For mer informasjon

www.konsertihamar.no      Facebook

 

Arrangør
Kommunene Hamar og Stange, Festspillene i Elverum, Hamar Olympiske Anlegg og bookingbyrået Venues – i samarbeid med Sparebanken Hedmark og Hamar kulturhus.