Opplev allsidighet og atmosfære
i Hamar OL-Amfi

Fleksible muligheter

Hamar OL-Amfi ligger tett inntil Storhamar Ishall, og sammenbyggingen av hallen er blitt en funksjonell enhet både til store og mellomstore arrangement. Det store vrimlearealet i anlegget muliggjør maksimal utnyttelse av bygget. Hallen har trappeløse innganger, og er utstyrt med moderne lys- og lydanlegg samt tidtaking og resultatanlegg. Vi er sikre på at fleksibilitet i form av mulighetsrom, intimitet og atmosfære vil være med på å bidra til et vellykket arrangement. Ønsker du å leie OL-amfiet til arrangement, stiller vi vår erfaring til disposisjon, og er med på å skreddersy opplegget dersom dette er ønskelig.

Kjært barn mange navn

Hamar OL-Amfi, også kjent som Nordlyshallen, Storhamar ishall og CC-Amfi er en av to OL-arenaer som ble bygget på Hamar i forbindelse med olympiaden på Lillehammer i 1994. Hallen huset alle øvelser innen kunstløp og kortbaneskøyter under selve lekene. I dag er hallen mest kjent som hjemmearena for Storhamar Hockeyteam. Hamar OL-Amfi er mer enn en hockeyarena, hallen benyttes også til landskamper i håndball, kortbaneløp samt konserter, dansegalla og diverse festarrangementer.

En allsidig arena

Norges Ishokeyforund har kåret Hamar OL-Amfi til Norges beste hockeyarena. Hallen er meget godt tilrettelagt for kjelkehockey med plastis og klart plexiglassvant i spillebokser. Yngres avdeling i hockey og Storhamar Kunstløp bruker også hallen til trening og arena for kamper og konkurranser. Hamar OL-Amfi er arena for den årlige Idrettsgallen til NRK, et direktesendt TV program med utdeling av priser til årets idrettsutøvere og med artister av høy klasse.

Et moderne bygg

OL-Amfi er et moderne bygg med furupanel både innvendig og utvendig.
Arkitekt Ola Mowé, HRTB AS og entreprenør Martin M. Bakken AS har vist at det er mulig å bygge et stort idrettshus i treverk både utvendig og innvendig hvor ENØK og miljøvern har hatt høy prioritet.

Raske fakta om Hamar OL-Amfi:

  • 1 800 kvm gulvflate
  • 5 500 sitteplasser
  • 6 100 tilskuerplasser
  • VIP fasiliteter for ca 50 personer i hall og eget rom
  • Kafeteria med plass til 120 personer
  • Møterom med plass til 50 personer
  • Stor «kube» i taket med 4 bakprosjekterte lerret, hver på 140 tommer.
  • Egne rom for alkoholservering.
  • Eget studio for produksjon av AV.