Vi har rom for opplevelsene
du vil skape

Kontaktinfo
Halloversikt
Møterom og fasiliteter

En mangfoldig arena til din disposisjon

Samtidig som det sitter mye historie og mange verdensrekorder i disse veggene, så gleder vi oss stort over smått og stort som skjer her hver dag, og til alle opplevelser som venter i tiden som kommer. Til deg som vil leie og arrangere hos oss i forbindelse med utstillinger, fagmesser, festkvelder og konserter, så sier vi hjertelig velkommen! I tillegg til all plassen du trenger, skal vår allsidighet, gode tekniske løsninger og gjestfrihet sørge for at du skal kunne ønske ditt publikum velkommen til et helprofesjonelt og hyggelig arrangement. Kontakt oss gjerne hvis du vil vite mer om dine muligheter under vårt berømte tak. Både Vikingskipet og et kunnskapsrikt team er til din disposisjon

Et skip i særklasse

Med et totalareal på 22.000 kvm, parkering for inntil 2300 biler og et uteområde på 8 mål er Vikingskipet en unik arena både i nasjonal og internasjonal skala. Med en imponerende søylefri grunnflate på hele 13.000 kvm, er du som arrangør sikret en fleksibel plattform som kan skreddersys ditt unike behov. For eksempel har Vikingskipet kapasitet på konserter for inntil 25.000 mennesker og tribunekapasitet under idrettsarrangementer, på inntil 9000 mennesker.

Raske fakta om Vikingskipet:

  • 13 000 kvm søylefri grunnflate
  • 9 000 tribuneplasser
  • Møtefasiliteter for grupper opptil 180 personer
  • 8 mål disponibelt utendørsareal

En hall av muligheter

Vikingskipet kan både være kjempestort og imponerende, og samtidig lunt og oversiktlig. Vi har alle muligheter til å skille av hallen og skape soner og avdelinger etter ønsker og behov. Vi er et ambisiøst team som deler en visjon om at ikke noe arrangement er for lite eller stort. For å få et inntrykk av mangfoldet kan du lese om noen av våre stolteste opplevelser her.

Live i Hamar: Karpe

Konserten ble ikke bare en stor opplevelse for publikum. Vi har veldig gode tall for besøk på nettsider og sosiale medier.

Fæbrikstad

Hvor kunnskap, inspirasion og bevissthet smelter sammen. Her deles ogsa tips og triks innen søm, strikking og trender.

Østlandske Storhusholdningsmesse

Lukket fagmesse for Horeca markedet arrangert av Utstillingsplassen Messer AS

Som skapt for gode business-opplevelser

Med arenaens mange muligheter og nærheten til mangfoldige Hamar sentrum, ligger alt til rette for at du kan gjennomføre dine arrangementer, kundemøter og næringslivtreff hos oss. Her kan du ta godt vare på kontaktene dine gjennom rask, enkel og praktisk booking av møterom og bespisning på arenaen. I tillegg sørger nærheten til sentrumsgatene for at gode smaker og overnattingssteder alltid er lett tilgjengelig. Med Vikingskipet som kontaktpunkt og treffsted, kan gjestene alltid nyte en komplett opplevelse utenfor møtelokalene. For booking av møterom og bespisning, ta kontakt på post@hoa.no eller ring 625 17 500

Møterom

Aktive skøyteløpere og skøyteklubber har Vikingskipet som sin faste treningsarena og det norske skøytelandslaget legger også treningssamlinger hit.

Book møterom

Bespisning

Aktive skøyteløpere og skøyteklubber har Vikingskipet som sin faste treningsarena og det norske skøytelandslaget legger også treningssamlinger hit.

Spisesteder i nærheten

Overnatting

Aktive skøyteløpere og skøyteklubber har Vikingskipet som sin faste treningsarena og det norske skøytelandslaget legger også treningssamlinger hit.

Book overnatting