Fæbrikstad

Verdens første Fæbrikstad gikk av stabelen i september 2023. 

«Fæbrikstad er inspirtert av The Gathering – datalanet på Vikingskipet.
For oss å kunne se at datamaskiner ble byttet ut med symaskiner var en sann fryd. Vi tenkte gjenbruk og fikk leie bordene til The Gathering. Det var utrolig kjekt å gjennomføre denne riggen på Vikingskipet I Hamar. De har folk som har erfaring, og derfor følte vi oss trygge hele veien» – Karoline Kjønniksen, Daglig leder i Fæbrik.

Vikingskipet ble delt i to;
I den ene delen hadde de»Fæbrikken»- der de med Sypass brukte to hele dager på sy en jakke sammen med jentene i Fæbrik. 
I den andre delen av skipet var det over 100 utstillere fordelt på «byene» Vintage Village, Sew Central og Knit City. Der kunne man oppleve Norges feteste vintage-marked og alt strikkere, heklere og syere – og alle som ville lære det – kunne drømme om.
I tillegg var dagene fylt med debatter, foredrag og workshops fra superinspirerende, kunnskapsrike kles-hoder.

 

En hall av muligheter

Vikingskipet kan både være kjempestort og imponerende, og samtidig lunt og oversiktlig. Vi har alle muligheter til å skille av hallen og skape soner og avdelinger etter ønsker og behov. Vi er et ambisiøst team som deler en visjon om at ikke noe arrangement er for lite eller stort. For å få et inntrykk av mangfoldet kan du lese om noen av våre stolteste opplevelser her.

Live i Hamar: Karpe

Konserten ble ikke bare en stor opplevelse for publikum. Vi har veldig gode tall for besøk på nettsider og sosiale medier.

Fæbrikstad

Hvor kunnskap, inspirasion og bevissthet smelter sammen. Her deles ogsa tips og triks innen søm, strikking og trender.

Østlandske Storhusholdningsmesse

Lukket fagmesse for Horeca markedet arrangert av Utstillingsplassen Messer AS