Som samarbeidspartner er du
en del av opplevelsen

Vi som har æren og gleden av å forvalte, fylle og feire et av Norges mest kjente signalbygg hver dag, gjør det ikke alene. Våre samarbeidspartnere og leverandører er en viktig del av alle gode øyeblikk som har oppstått her siden OL i ´94 og frem til i dag.

Våre partnere

Våre samarbeidspartnere

Uforglemmelige opplevelser og verdiskapende samarbeid

Fortsatt er Vikingskipet en levende arena ikke bare for de største idrettsøyeblikkene, men også vertskap og tilrettelegger for kulturelle arrangementer, store profesjonelle messer og utstillinger, festkvelder og feiringer. Det å leie- og holde arrangementene dine hos oss skal være en sømløs, positiv, oversiktlig og god opplevelse, der både du og publikummet ditt får en uforglemmelig opplevelse.

Gode tekniske løsninger og praktisk infrastruktur sammen med vår erfarne, kreative og gjestfrie stab gjør et samarbeid med oss enkelt og effektivt. Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål eller for en uforpliktende prat.

Sett ditt avtrykk i et av Norges mest kjente signalbygg

Som vår samarbeidspartner får du ta del i alt det spennende som hele tiden fyller arenaen vår. Her får du en unik mulighet til å benytte deg av fasilitetene våre og profilere deg på flater som er godt synlige for et bredt publikum, under både lokale, nasjonale og internasjonale arrangementer.

Tilrettelagt for business

Vi har gjort booking og fasilitering av møter til en enkel sak for våre samarbeidspartnere. Du får tilgang til alt fra små møterom for 2 personer, til store styrerom egnet for hele 200 deltakere. Vi har kort ventetid på booking og en kafeteria som står klar til å toppe møtene med gode smaker og hyggelig mingling. I tillegg til alt dette er det alltid kort vei til varierte bespisningsalternativer og overnattingsmuligheter i området rundt Vikingskipet, slik at gjestene kan nyte en komplett opplevelse utenfor møtelokalene.

For booking av møterom og bespisning, ta kontakt på post@hoa.no eller ring 625 17 500

Verdifull nettverksbygging og lokalt engasjement:

Vi er tilrettelegger for relasjonsbygging mellom våre samarbeidspartnere, og på denne måten kan bærekraftige og verdiskapende samarbeid, bekjentskaper og tverrfaglig erfaringsutveksling oppstå og skape positive ringvirkninger i regionen vår. Dette styrker både vår og din posisjon som en samfunnsbevisst aktør.

Eksklusive opplevelser:

Som vår samarbeidspartner står du først i køen når vi åpner dørene til våre arrangementer, og i tillegg får du VIP-tilgang til møter med idrettsstjerner og andre magiske opplevelser innen kultur og idrett.