Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Lenny Kravitz, Bernhoft og Chris Holsten Live i Hamar

27. jun Kl: 17:00 23:59

Lenny Kravitz er lansert som hovedartist for Live i Hamar 27. juni 2024. Chris Holsten åpner showet og deretter følger Bernhoft før selveste Lenny Kravitz entrer scenen.

1. juli sto Karpe, Stig Brenner og Emma Steinbakken på scenen foran 15.000 utenfor Vikingskipet. Nå kan arrangørene lansere artistene for Live i Hamar 2024: den ikoniske rockestjernen Lenny Kravitz og en av Norges beste live-artister, Jarle Bernhoft. Arrangører er Hamar kommune og Vikingskipet i samarbeid med Venues.

Tilbake i Norge etter fem år
Når den amerikanske superstjernen Lenny Kravitz setter bena på norsk jord, er det gått fem år siden sist. Det er festivalene «Live i Hamar» og «By the Pond» i Sandefjord som har lykkes i å få Kravitz tilbake til Norge.

– Lenny Kravitz er legendarisk, og det er helt fantastisk å kunne presentere ham for publikum i jubileumsåret der Hamar fyller 175 år. Det er bare å krysse av 27. juni i kalenderen med én eneste gang.

Bernhoft starter showet
«Live i Hamar» har festival-format, med flere artister på plakaten, og neste års show åpnes av Jarle Bernhoft, kritikerrost låtskriver og en usedvanlig likandes kar fra Nittedal.

De siste par årene har vi fått muligheten til å bli bedre kjent med mannen bak musikken – og brillene – gjennom «Hver gang vi møtes» og som mentor i The Voice. Nylig slapp han sitt sjette studioalbum «Avenue of Loveless Hearts», som fanger et spekter av sjelfull, pop-injisert skjønnhet. Bittersøtt, festlig og sofistikert, en tour de force fra en låtskriver som vet nøyaktig når han er inne på noe fantastisk.

Fire Grammy-priser
Stil- og rockeikonet Kravitz har mottatt ikke mindre enn fire Grammy-priser og har en mildt sagt imponerende karriere bak seg. Han brakdebuterte med «Let Love Rule» tilbake i 1989 og har siden levert monsterhits som «It Ain’t Over ’til It’s Over», «Are You Gonna Go My Way», «Always on the Run» og «Fly away».

Når Kravitz kommer til Hamar, har han også med seg et rykende ferskt album, «Blue Electric Light», som utkommer våren 2024. I oktober fikk vi en forsmak på hva vi kan vente oss med låta «TK421».

Billettene legges i salg fredag 8. desember kl 10.